logo
O NasO podjetju


Na področju celotne Slovenije, predvsem pa Dolenjske in Posavja izdelujemo kamnite izdelke že več kot 30 let. Smo eno najstarejše delujočih slovenskih kamnoseških podjetij, katerega zapisana družinska tradicija obdelave naravnega kamna, sega v leto 1917.

 

Nudimo vam različne izdelke iz naravnega kamna, kot so stopnice, police, tlaki, kuhinjski in kopalniški pulti, balkonske obrobe, razni ostali izdelki iz kamna ter nagrobniki.

 

Naše izdelke krasi poleg izredno kvalitetne izdelave tudi unikatna idejna zasnova ter visok čut za estetiko.

Za naše izdelke vam nudimo montažo in nasvete pri vzdrževanju kamna. Svetujemo in ponujamo pomoč pri izbiri materialov in izvedbi montaže. Za vsak izdelek izrišemo načrt, seveda skupaj z vami in vašimi željami. Lahko pa idejo in načrtovanje prepustite nam – zanesljivo vam ne bo žal.

 

Našim naročnikom je vedno na voljo nekaj deset vrst magmatskih in metamorfnih kamnin ter apnencev, različnih barv, struktur in končnih obdelav. Kot moderno opremljeno podjetje, se hitro prilagodimo različnim željam kupcev, ki hočejo imeti ob sebi del večnosti.

 

Zaupanje naših kupcev v kakovost in zanesljivost našega podjetja, nam je pomagalo pridobiti znak slovenske kakovosti SQ. Hvala vam!

 

sq

Ponudba Materiali Nasveti Kje smo Pišite nam O podjetju PCD